Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Fashion Sales (fashion-sales.ro)

Site-ul Fashion Sales (fashion-sales.ro) este operat de societatea SC FASHION SALES SRL, cu sediul in Str. Porumbacu nr. 48, et. 1, Sector 6, Bucuresti inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/6678/2011. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Fashion Sales (fashion-sales.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Intregul continut al site-ului www.fashion-sales.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC FASHION SALES SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul fashion-sales.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@fashion-sales.ro.

 

Protectia datelor cu caracter personal

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC FASHION SALES SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

Declaratia pe propria raspundere privin autenticitatea produselor comercializare

 

SC FASHION SALES SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Porumbacu nr. 48, et. 1, sector 6, Bucuresti, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/6678/2011, CUI 28568559.

 Declara si confirma faptul ca produsele puse la vanzare pe site-ul www.fashion-sales.ro sunt autentice si sunt achizitionate  de la producatorii autorizati, avand totodata si drept de punere in vanzare a acestor produse, si ca nu incalca niciun drept al unei terte parti prin comercializarea produselor de pe site-ul www.fashion-sales.ro .

 

Garantia produselor

 

Fashion-Sales.ro ofera 30 de zile garantie pentru orice produs achizitionat , conform legislatiei in vigoare. Termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client. Va rugam sa respectati instructiunile de intretinere ale produsului prezente pe eticheta. Certificatul de garantie se trimite pe adresa de email a clientului.

In cazul in care nu mai sunt disponibile pe stoc acelasi model si aceasi marime, se poate alege un alt produs sau o alta marime.

Produsul oferit la schimb in cazul garantiei va fi acelasi model si aceeasi marime ca produsul care s-a returnat. In cazul in care produsul sau marimea nu mai sunt disponibile pe stoc se poate alege un alt produs sau o alta marime.

Daca va confruntati cu aparitia unei probleme ce tine de garantie va trebui sa contactati Departamentul Relatii Clienti prin email contact@fashion-sales.ro .

 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitate acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Fashion Sales (fashion-sales.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Fashion Sales (fashion-sales.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.Fashion Sales (fashion-sales.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Fashion Sales (fashion-sales.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Fashion Sales (fashion-sales.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Fashion Sales (fashion-sales.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Fashion Sales (fashion-sales.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@fashion-sales.ro.